Gas & water

Gas en water

‘Gas en water, Van Zijtveld neemt de leiding’

Het aanleggen van een gas- of waterinstallatie vergt veel aandacht. Gelukkig zijn de installatiespecialisten van Van Zijtveld op de hoogte van alle voorschriften die hierbij komen kijken. Bent u op zoek naar een professionele partij die nieuwe leidingen kan aanleggen en bestaande gas- en waterinstallaties kan repareren en onderhouden? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de expertise van Van Zijtveld!

Certificaten

Met certificaten van STERKIN en SEI onderscheidt Van Zijtveld zich als erkend installateur.

STERKIN

Door in het bezit te zijn van het STERKIN certificaat voor gas en water, kan Van Zijtveld een erkend installateur worden genoemd. STERKIN is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert. STERKIN beheert de erkenningsregelingen voor elektrotechnische-, gastechnische- en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties. Wanneer u Van Zijtveld inschakelt, dan kiest u voor een partij die installaties op een veilige manier aanlegt.

SEI

Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) is beheerder van de ‘Erkenningsregeling voor Installateurs’, Evi 2004. Dit is een regeling voor bedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek. Ook Van Zijtveld valt onder deze vakdisciplines. Naast deze regeling beheert SEI ook het register van de ‘Regeling voor de Erkenning van Watertechnische Installateurs’, REW 2002. SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en de technische detailhandel, in samenwerking met VEWIN. Het doel van SEI is om het onderscheid tussen ‘pseudo-vaklui’ en vakbekwame installateurs zichtbaar te maken.

Meer informatie over gas en water bij Van Zijtveld

Wilt u graag meer weten over de aanleg van nieuwe leidingen of het onderhoud en de reparatie van bestaande gas- en waterinstallaties? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn bij Van Zijtveld? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op 0297 285158. Onze specialisten staan u graag te woord met deskundig advies!