CV ketel webshop

Webshop van Zijtveld – dé installatiespecialisten
Online bestellen bij van Zijtveld is snel, eenvoudig en vertrouwd. En u weet dat u koopt bij een bedrijf met ruim 50 jaar ervaring. Enerzijds ervaart u het gemak van kopen via internet. En heeft u vragen, problemen, zijn er garantiezaken of zijn er artikelen die u retour wilt brengen: van Zijtveld staat voor u klaar!
Klik hier voor de webshop

De prijzen in onze webshop liggen lager dan wanneer u bestelt in onze winkel. We kunnen deze lagere prijzen bedingen, omdat u een deel van ons werk overneemt. Om het prijsvoordeel uit de webwinkel te halen dient u uw bestelling online af te maken. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor de gewenste leverdag. Ga direct naar de ketel kiezer in onze webshop en selecteer de ketel die bij uw situatie past.

CV-ketel compleet geplaatst
Van Zijtveld is gespecialiseerd in centrale verwarming. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u helpen bij de juiste keuze voor een nieuwe CV-ketel. En door uitsluitend te werken met topmerken kunnen we u een servicecontract aanbieden voor een lage prijs. Onze goed opgeleide specialisten plaatsen vakkundig uw nieuwe ketel. Van Zijtveld heeft een groot assortiment CV-ketels tegen vaste lage prijzen. We bieden u CV-ketels aan van alle bekende merken zoals Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Intergas, Itho, Nefit, Vaillant en Remeha. En bestelt u via onze webshop, dan bent u verzekerd van een lage prijs!

Servicecontract, voor het behoud van uw CV-ketel!
Heeft u al een CV-ketel, maar nog geen onderhoudscontract? Voorkom problemen en sluit dit contract vandaag nog af! Een CV-ketel is een slim apparaat dat ervoor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek CV-ketel onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Dit periodiek CV-ketel onderhoud is onderdeel van het servicecontract van van Zijtveld.

Naast het tweejaarlijkse onderhoud kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen, wanneer u onverhoopt toch een storing heeft. Door periodiek onderhoud aan uw CV-ketel gaat uw CV-ketel langer mee, blijft uw CV-ketel zuinig en worden storingen aan uw CV-ketel zoveel mogelijk voorkomen.

Voordelen van ons all-in servicecontract
Door het afsluiten van een servicecontract bij van Zijtveld profiteert u van de volgende voordelen:
* Eventuele storingen aan de CV-ketel worden gratis verholpen. Dus géén arbeidsloon en géén voorrijkosten.
* Gedurende 10 jaar worden zowel onderdelen als gebruikte materialen gratis vervangen – voor zover deze zich binnen de mantel van de CV-ketel bevinden. Oók na verloop van de garantie van de ketel.
* Eenmaal per twee jaar een servicebeurt. Deze servicebeurt omvat het reinigen van de CV-ketel; het controleren van de afstellingen van de ketel volgens fabrieksspecificaties; het zo nodig opnieuw afstellen van de ketel; het controleren op gasdichtheid; het visueel inspecteren van de luchttoevoer en de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal; en het zo nodig bijvullen van de installatie.