CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

De meeste cv ketels werken 10 tot 15 jaar. Pas als uw ketel niet meer goed werkt, krijgt u te maken met problemen.

Voorkomende problemen zijn dat u geen warm water meer heeft of dat uw radiatoren niet meer warm worden. Wanneer dergelijke situaties zich voordoen, dan kan dit duiden op een storing. Maar wanneer uw cv ketel al meer dan 10 jaar mee gaat, dan kan het ook zo zijn dat het tijd is voor een nieuwe. In dat geval kunnen de specialisten van Van Zijtveld uw cv ketel vervangen.

Een storing verhelpen?
cv ketel vervangen

Om erachter te komen of u te maken heeft met een storing of met een defect, kunt u op een aantal punten letten. Zo kunt u een cv storing herkennen aan:

  • Een gebrek aan warm water
  • Een storingscode die door de cv ketel wordt gegeven
  • Radiatoren die niet warm worden

 

Wanneer bovenstaande gevallen aan de orde zijn, kunt u zelf al een paar controles doen, voordat u contact met ons opneemt. Zo kunt u:

  • De zekeringen in de meterkast controleren
  • Kijken of de kraan lekt
  • Controleren of er genoeg water in de ketel zit
  • Uw cv installatie resetten

Als deze controles geen uitkomst bieden, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk langskomen om de storing te verhelpen.

Tijd voor een nieuwe cv ketel?

Wanneer uw cv ketel echter al meer dan 10 jaar oud is en te kampen heeft met een storing, dan is het in de meeste gevallen aan te raden om uw cv ketel te laten vervangen. In dat geval staat Van Zijtveld voor u klaar. U kunt bij ons altijd vrijblijvend advies inwinnen betreffende de aanschaf van een nieuwe cv installatie.

Bespaar op uw energiekosten!

Hoewel de aanschaf van een nieuwe ketel uiteraard kosten met zich meebrengt, zult u over het algemeen flink op uw energiekosten besparen. Daarnaast raden wij u aan om ook een onderhoudscontract af te sluiten voor uw cv ketel. Hierdoor gaat uw installatie langer mee en kunnen storingen voorkomen worden.

Meer informatie over cv ketel vervangen

Wilt u een afspraak maken om uw storing te laten verhelpen of wilt u advies inwinnen betreffende een nieuwe CV ketel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op 0297 28 51 58. Wij voorzien u dan van passend en vrijblijvend advies.

Voornaam *

Achternaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mail *

U kunt de foto's van de huidige situatie hieronder toevoegen. Dan kunnen wij snel voor u aan de slag.

Foto 1 CV geheelFoto 2 onderkant van de CV ketelFoto 3 rookgas kanaal


Wat zijn uw wensen *

* Deze velden zijn verplicht