CO Test

CO test

Bent u zich bewust van de gevaren die een slecht onderhouden CV ketel met zich mee kunnen brengen? Als uw antwoord nee is op deze vraag hoort u bij een grote groep Nederlanders. Per jaar worden er namelijk 150 mensen opgenomen in het ziekenhuis door de gevolgen van een defecte of slecht onderhouden CV ketel. Het kost jaarlijks zelfs 11 mensen het leven. Koolmonoxidevergiftiging is de boosdoener. Om u bewust te maken van de gevaren en te testen of u tot de risicogroep behoort hebben we voor u de CO test ontwikkeld.

Uw veiligheid

Uw veiligheid vinden wij heel erg belangrijk vandaar dat wij deze test beschikbaar gesteld hebben voor u. De service die we verlenen werkt preventief betreffende koolmonoxide uitstoot en waarborgt dus uw veiligheid. Daarnaast verlengt onderhoud ook nog eens de levensduur van uw CV ketel, kostenbesparend dus. Kortom, alleen maar voordelen.

Uitstoot koolmonoxide

Koolmonoxide (CO) is een zeer giftig gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout. Wat het gas extra gevaarlijk maakt is het feit dat het kleurloos en reukloos is. Dit is de rede waarom het gas ook wel sluipmoordenaar wordt genoemd. Mocht er uitstoot in uw woning zijn merkt u dit waarschijnlijk niet eens op, of pas als het al te laat is en u lichamelijke klachten krijgt. De toevoer van verse lucht  is, naast een goed onderhouden CV ketel, cruciaal om te ontsnappen aan een koolmonoxidevergiftiging.

Doe nu de test!

Gelukkig kunnen wij u helpen om koolmonoxide uitstoot, en dus vergiftiging, te voorkomen. Treft u de juiste maatregelen om de kans op een koolmonoxidevergiftiging zoveel mogelijk tegen te gaan? Doe onderstaande CO test en u weet meteen wat uw risico is op koolmonoxidevergiftiging. Bij een verhoogd risico schieten we bij Van Zijtveld graag te hulp!

Gebruik jij een van onderstaande apparaten?

Hoe vaak laat jij je verwarmingsbron controleren door een erkende servicemonteur?

Hoe ventileer jij je huis?

Hoe herken je koolmonoxide vergiftiging?

Wat is de juiste volgorde om te doen bij koolmonoxidevergiftiging?

Heb jij een koolmonoxidemelder?

U heeft de test volledig ingevuld. Vul uw naam en e-mailadres in om de resultaten te bekijken.

« Back Next »