Sterkin erkenning Gas installateur

Veilig wonen dankzij de erkende Sterkin installateur

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. In de meterkast komen talloze kubieke meters gas en water, en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Echter voor wie op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaar. Daarom kunt u beter een beroep doen op de erkende Sterkin installateur.Veiligheid voor alles.

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kunnen nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Sterkin installateur inschakelt.

Kwaliteitseisen
De erkende Sterkin installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. Veel professionele gas-, elektra- en waterinstallateurs zijn bij ons aangesloten. De belangrijkste eisen waaraan deze installateurs voldoen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin installateur (nog) voldoen aan deze eisen. Voor u een goede reden om te kiezen voor de erkende Sterkin installateur.

Adressen installateurs

Kijk op de HOMEpage en vind uw Sterkin installateur door het invullen van uw postcode zonder letters!
Moeten er werkzaamheden aan uw installatie worden verricht? Laat dit dan bij voorkeur doen door de erkende Sterkin installateur. Doet u het zelf, vraag dan altijd om het advies van een erkende Sterkin installateur. Laat deze ook de aangebrachte voorzieningen of veranderingen controleren. Op deze website kunt u de adressen vinden van de dichtstbijzijnde erkende gas-, water en/of elektra-installateur.

Laat u deskundig adviseren. Met een veilige installatie is het prettig wonen!