Airco particulier

Airco particulier

Wilt u zelf het binnenklimaat en de temperatuur in uw woning kunnen regelen, zodat u altijd de perfecte leefomstandigheden voor uzelf creëert? In dat geval biedt de airconditioning van de installatiespecialisten van Van Zijtveld uitkomst. Wij bieden airco-installaties aan voor particulieren.

De airconditioning installaties die wij aanbieden, kunnen het binnenklimaat van uw pand volledig regelen. Dit zorgt voor een fijne leefomgeving en veel comfort. Op warme zomerdagen kunt u de ruimtes in uw woning gemakkelijk koelen. Gedurende de koude dagen in de tussenseizoenen kunt u dezelfde ruimtes juist weer naar eigen wens verwarmen. Daarnaast kunnen onze airconditioners ook filteren en ontvochtigen.

Toepasbaar in meerdere omgevingen

De airco-oplossingen die Van Zijtveld levert, zijn door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid toepasbaar in elke woning en in elk soort ruimte. Hierbij kunt u denken aan airconditioners in:

  • Woonkamers
  • Slaapkamers
  • Werkkamers
  • Sportkamers
  • Wijnkelders

Onze airconditioners zijn zowel toepasbaar in kleine als grote ruimten. Daarnaast heeft u niet alleen de keuze uit airconditioners met uiteenlopende functionaliteiten, maar heeft u ook de keuze uit diverse modellen. De modellen die wij aanbieden variëren van zichtbaar tot vrijwel onzichtbaar, waarbij alleen roosters te zien zijn. Tot slot zijn onze airco-oplossingen fluisterstil, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in slaapkamers, woonkamers en werkkamers.

Verschillende merken airconditioning

De installatiespecialisten van Van Zijtveld werken al jarenlang met verschillende, betrouwbare merken airconditioning. Om de diverse ruimten in uw woning te voorzien van de best mogelijke installatie, maken wij gebruik van de volgende merken:

  • Mitsubishi Electric
  • Mitsubishi Heavy
  • Fuji Electric
  • Daikin

Voordelig en duurzaam

De merken airconditioning die wij aanbieden, staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid en zijn ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. De installaties hebben een zodanig efficiënt energieverbruik, dat ze zelfs in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek, een subsidieregeling van de overheid die investeringen in duurzame installaties moet bevorderen.

Meer informatie over particuliere airco?

Wilt u graag meer informatie over onze airco-oplossingen voor particulieren? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren door één van onze installatiespecialisten. Neem gerust contact met ons op of bel naar 0297 28 51 58. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen. Van Zijtveld helpt u graag verder!