Airco-installaties

Airco-installaties

Airconditioning
‘U houdt het hoofd koel’

Een goed geregeld binnenklimaat geeft een hoog (woon)comfort en een gevoel van welbehagen. Iedereen heeft zijn eigen specifieke behoefte wanneer het gaat om het binnenklimaat.

We leveren oplossingen voor elke situatie – van slaapkamer tot utiliteitsbouw. Met airconditioning kunt u per vertrek geheel onafhankelijk het binnenklimaat regelen. In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen. En op koude dagen in de tussenseizoenen warmt u met dezelfde installatie met hetzelfde gemak de gehele woning of kantoorgebouw. Zonder dat u hiervoor de CV installatie hoeft op te starten. Van Zijtveld levert zowel airconditioning aan particulieren als aan de zakelijke markt.

Airconditioningsinstallaties kunnen koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen. Airconditioning is voordelig in het gebruik. De moderne installaties zijn uiterst efficiënt in energieverbruik. Door inverter- en warmtepomptechniek is het rendement zó hoog dat veel installaties in aanmerking komen voor energie-investeringsaftrek, de zogenoemde EIA-regeling. Dit is een subsidieregeling die door de overheid in het leven is geroepen om het investeren in duurzame installaties te bevorderen.

Kijk voor meer informatie over subsidieregelingen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Van Zijtveld dé installatiespecialisten werkt alleen met de beste materialen en merken, zodat u bent voorzien van excellente service en onderhoud. De sleutel voor een aangenaam binnenklimaat.

Merken die we gebruiken zijn:

  • Mitsubishi Electric
  • Mitsubishi Heavy
  • Fuji Electric
  • Daikin
         

Met deze merken leveren we u de spreekwoordelijke Japanse kwaliteit die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

  • Stil
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Makkelijk te bedienen

Wilt u meer weten over airconditioningsinstallaties, laat u dan geheel vrijblijvend informeren door één van onze installatiespecialisten! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan, wij zijn u graag van dienst.